Vandaag zijn de merken TimelessTimeDesign en Newgate aan de beurt. 2 Zeer verschillenden merken met elk hun eigen stijl. Zo richt TimelessTimeDesign zich vooral op het ontwerpen van moderne klokken en Newgate op klokken met een landelijke Engelse stijl.

TimelessTimeDesign

TimelessTimeDesign is een Nederlands klokkenmerk, TimelessTimedesign is een echt Dutch design merk, niet alleen worden de klokken ontworpen in Nederland, maar de productie vind ook grotendeels in Nederland plaats. Hierdoor ligt de kwaliteit van deze klokken zeer hoog. De naam TimelessTimedesign zegt het al alle ontwerpen zijn tijdloze klok ontwerpen. De TimelessTimeDesign klokken zijn onder te verdelen in verschillende collecties.

  • Aluminium disc
  • Wereld klokken
  • Kinderklokken
  • RVS
  • Berlage
  • Elegance
  • Stationsklokken

De prijzen van TimelessTimedesign klokken beginnen bij 35 Euro en lopen door tot 255 Euro. Maar bij 94% van de klokken ligt de prijs onder de 100 Euro. Hier enkele voorbeelden uit de TimelessTimeDesign collectie.

De bestsellers van TimelessTimeDesign zijn

TimelessTimelessDesign klokken zijn Dutch Design producten tegen betaalbare prijzen.

 

Newgate

Newgate clocks is een echt Brits merk/bedrijf, met echte Engelse ontwerpen. Newgate clocks maken vooral landelijke Engelse klokken. De klokken zijn dan ook vaak meer bedoeld als decoratie dan als klok om de tijd te lezen. Newgate klokken zijn te koop in de VS, Canada, Japan, Duitsland, Nederland, Belgie, Frankrijk, Italie, Spanje en Griekenland. Met ongeveer 170 verschillende modellen in de collectie is Newgate een zeer grote speler op het gebied van landelijke klokken. De gemiddelde prijs van Newgate clocks ligt rond de 100 Euro.

De bestsellers van Newgate zijn

Newgate staat al jarenlang voor prachtige Engelse landelijke klokken.

Terug naar blog