Klantenservice: 0475 564464

GRATIS verzending NL en BE
Grootste collectie online.
95% direct leverbaar.
2 jaar garantie.
30 dagen retour garantie.
Niet goed geld terug
Vakkundig advies.
 
Gratis verzending NL en BE.
Prijzen incl. BTW.
Bepaal zelf de bezorgdatum.
Avondlevering op werkdagen
30 dagen gratis retourneren.
Vakkundig advies.
Naar uw winkelmandje

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Fabrikanten
Categoriën

Gastenboek

Ang 3 november 2012 om 16:00 Beantwoord

prachtige klokken

We hebben twee klokken gekocht. de bestelling was snel binnen en alles was erg goed verpakt. De AMS 9322 is echt helemaal stil en de karlsson Roman XL tikt niet maar als het helemaal stil is isn huis hoor je het uurwerk heel zachtjes lopen. eindelijk zijn we van dat hinderlijke tik tak af en beide klokken zijn een sieraad aan de wand. klokkenpaleis: bedankt
Ans 24 oktober 2012 om 16:00 Beantwoord

wereldklok

Gisteren een klok besteld en vandaag al in huis echt wat er wordt gezegd. Hoop dat hij mooi is want het een verjaardagskadoo, zaterdag zullen wij het beleven.
Joke 2 oktober 2012 om 16:00 Beantwoord

Kan niet beter!

we hebben de wereldklok besteld als cadeau voor een bruiloft! de service kan niet beter! alle wensen zijn waar gemaakt en binnen een week was de klok geleverd! top!
Ben Sinnema 12 september 2012 om 16:00 Beantwoord

Prima afhandeling

De op 3 september j.l. bestelde klok werd keurig binnen de vermelde levertermijn afgeleverd en voldoet aan de verwachting. Uitstekende service.
Audrey 10 juni 2012 om 16:00 Beantwoord

Super gave klok

Hallo lieve mensen, onlangs een super gave klok bij jullie besteld!! Bestelling geplaatst en super snel geleverd voor een zeer aantrekkelijke prijs!! Deze site is echt voor iedereen een echte aanrader, goede en supersnelle en betrouwbare site!! Groetjes Audrey
Gast 29 mei 2012 om 16:00 Beantwoord

Klok Oopsy Daisy

Wij zijn ontzettend blij met de door ons bestelde klok en zeer tevreden over de wijze van verzending. De klok was supernetjes ingepakt zodat hij niet kon beschadigen. De levertijd was iets langer dan beschreven op de website maar hiervan kregen we keurig een e-mailtje!! Zoek je een klok? Bestel deze dan bij het Klokkenpaleis. Ontzettend veel keus en een perfecte afhandeling!!
Francois Vandeborne 19 januari 2012 om 16:00 Beantwoord

Razend snel !

Gisteren een klok online besteld, betaald en kijk...de dag erna hangt dat mooie ding al aan de muur...in België. Van snelle service gesproken. Dus, KlokkenPaleis is een aanrader, zeker weten !
Gast 10 december 2011 om 16:00 Beantwoord

Super

Super snelle service, mooie klok. Zeer tevreden.
Gast Gitty B 27 oktober 2011 om 16:00 Beantwoord

A M Blondie grijs

maandagmiddag de klok besteld dinsdag 13.45 uur al in huis een erg mooi klok, staat heel mooi zou geleverd worden met zwarte wijzers het waren grijze die in het bijzonder savonds moeilijk te zien zijn. Gebeld: zouden kijken of er nog wat in het magazijn waren, anders een mail sturen Nu een mail gekregen dat het 1 tot 2 weken kan duren ze zijn besteld We zijn erggg tevreden met de klok, zeker als de zwarte wijzers erop zitten zodat we niet alleen kijken naar een heel mooie klok maar ook functioneel is met zwarte wijzers. Service tot nu toe bijzonder goed
Cees Bruin 26 oktober 2011 om 16:00 Beantwoord

Scheepsklok

Prima bedrijf dat klokkenpaleis, snelle levering. Jammergenoeg was de klok niet helemaal in orde, maar geen probleem na kort overleg de klok retour gestuurd en binnen enkele dagen een gloednieuwe en perfect werkende klok in huis en een dag later de verzendkosten op mijn rekening bijgeschreven. Ga zo door mensen van het klokkenpaleis,dit soort bedrijven met deze service beginnen zeldzaam te worden